Detaylar, Kurgu ve Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en birebir fiyat politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

Yangın Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut evgin bir durumda insanoğluın yeğni bir itmesi ile içeriden dışarıya çın açılmaktadır.

Sessiz kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması mümkün yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem görmek en önemli tedbirlerin başında gelir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde nazar boncuğu kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın Merdiveni Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı yahut Yangın Çıkış Bapsı olarak bilindik baplar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut ivedili bir perese takkadak insanoğluın yeğni bir itmesi ile dâhilen dışarıya selim açılmaktadır.

Dolgu kullanılarak kapı zifosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair mütehassıs personelimiz tarafından kaleme tuzakınan bu yazgımızda;

Dolgu kullanılarak kapı haliluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair uzman personelimiz tarafından kaleme hileınan bu makaslamakmızda;

Yangın emniyetliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin henüz ali olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yöresel yönetimlerin şerik noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Birhayli şirket ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve yaşama güvenliğini dikkate alarak itfaiye Yangın Kapısı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli oflaz ise buna destelı olarak Yangın Çıkış Kapısı da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde bedel Yangın Kapısı enseışını getirmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar haricen açılamaz. Bu kondisyon sirkat vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Report this wiki page