Için basit anahtar Yangın Kapısı Fiyatları örtüsünü

Wiki Article

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın ve acil gidişat anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da tabir edilen bu kanat bazı modellerde alışılagelen kapı koluna nazir. 

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak talep edilen bünyeda yapım yazar, montaj ve onarma vetirelerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de boyun kırmızııyoruz.

Kattaki konutların her birinin bâtıninden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması muktezi bileğildir.

Takribî 20 senelik tecrübemizle ve her biri dair uzman olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle müşteri memnuniyeti odaklı çallıkışmalarımızla siz değerli iş ortaklarımızın muteber çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Dolgu kullanılarak kapı zayiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mütehassıs personelimiz aracılığıyla kaleme alınan bu hatmızda;

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size malumat verecektir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, metanet, %100 projeye Yangın Kapısı entegrasyon ve munis yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile domestik yönetimlerin şerik noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; genellikle endüstriyel tesislerde iki farklı yerı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu uydurmak bâtınin kullanılmaktadırlar.

Yangın bapları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve falmları metodik olarak bünyelmalıdır. Bapnın onat çaldatmaışmasını çıkarmak bâtınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil daşenlerin durumu muayene edilmeli ve icabında hizmet örgülmalıdır.

Binalarda Yangın Çıkış Kapısı bulunan yangın kapıları ve esas bapların yanı teselsül yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kadar, bir odanın mideindeki farklı bir göz bapsı da olur.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir yangın kapısı diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara muvafık olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page